KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN.
Besparen op de kosten is eenvoudiger dan het maken van meer winst.

Slider

Kostenbesparende oplossingen

Oplossingen die voor u de kosten verlagen

Als uw contract management op orde is of gedigitaliseerd is via onze CM-Digimap dan maken we voor u een scan en bieden we diverse kostenverlagende oplossingen.

Opnieuw onderhandelen met uw leveranciers

Past de service die de leveranciers bieden wel bij uw behoefte? CM-support gaat met uw leveranciers om tafel en scherpt de afspraken aan, uiteraard met takt en respect, bijvoorbeeld door:

  • slimmer om te gaan met uw afvalinzameling
  • met verzekeraars de verzekeringspakketten beter af te stemmen
  • telecom via VoIP regelen
  • scherpere prijsafspraken etc.

Offertes opvragen bij potentiële leveranciers

CM-support kijkt tijdens de onderhandelingen met uw huidige leveranciers rond en vraagt offertes aan bij andere leveranciers. Al is het maar om de druk bij uw huidige leverancier te verhogen om tot scherpere afspraken te komen.

Lift mee op volumekortingen

CM-Support heeft met een aanzienlijk netwerk aan leveranciers afspraken over volumekortingen waarop uw bedrijf kan meeliften. Dit kan dus een grote kostenverlaging opleveren ten opzichte van uw huidige contracten. Denk aan:

  • zeer voordelige benzinetarieven met oliemaatschappijen
  • volumekorting bij Telecom-bedrijven
  • voordelige prijsafspraken met energieleveranciers etc.

CM-support regelt alles en altijd op No cure – No pay-basis

Als onze vrijblijvende en objectieve scan geen voordeel voor u gaat opleveren, dan vragen wij ook geen fee. Is dit wel het geval, dan hebben we een inzichtelijke fee-structuur. Deze fee is altijd een percentage van de kosten die we voor u besparen, dus u bent zeker geen extra kosten kwijt. Een win-win dus!

 Optimalisatie contracten

Het optimaliseren van uw contracten kunnen we op diverse manieren realiseren via onze kostenverlagende oplossingen.

Contract Management

is het beheren van de verplichtingenadministratie van alle termijnafspraken welke middels een contract zijn vastgelegd met als doel risico’s te vermijden, kosten te bewaken en te reduceren en ondersteuning te bieden aan het tactische en strategische inkoopbeleid.

privacy