NO CURE - NO PAY
Dan weet u tenminste van te voren waar u aan toe bent,
wel zo helder!

Arrow
Arrow
Slider

No Cure - No Pay

In het DNA van onze organisatie zit het streven naar resultaten. Dat is de reden dat we op basis van No cure – No pay werken. Onze tarieven of succesfee zoals wij dat noemen, zijn dan ook resultaatafhankelijk.

Ons team bewijst u met een vrijblijvende en objectieve scan eerst het afgesproken resultaat, voordat u betaalt voor onze dienstverlening. Als deze scan geen voordeel voor u gaat opleveren, dan vragen wij ook geen fee. Is dit wel het geval, dan hebben we een inzichtelijke fee-structuur. Onze fee is altijd een percentage van de kosten die we voor u besparen, dus u bent zeker geen extra kosten kwijt. Een win-win dus.

En zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, wel zo helder!

 

Beloningssysteem en facturatie

U betaalt een percentage van de totale besparing als weergegeven in de getekende overeenkomst direct na ondertekening en overhandiging van de overeenkomst.

Na de implementatie volgt restfacturering. Hiervoor brengen we u een factuur in rekening. Dit is altijd op basis van de gerealiseerde besparing in het eerste jaar. We doen dit echter per kwartaal achteraf zodat u eerst de besparing kunt realiseren voordat u ons gaat betalen. Dus geen betalingen vooraf!

Onze standaard-overeenkomst is voor een looptijd van drie jaar. In zowel het 2e jaar als het 3e jaar zullen wij wederom gaan kijken of de overeenkomsten kunnen worden verbeterd. Natuurlijk kunt u alle overeenkomsten altijd inzien in de "CM Digimap"

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Deze Algemene voorwaarden worden ook overhandigd bij onze eerste aanbieding. Indien gewenst kunnen wij u deze Algemene voorwaarden ook per post toezenden.