Arrow
Arrow
Slider

Het kan altijd beter!

Sponsoring door besparing

Uw vereniging kan altijd meer sponsorgeld gebruiken. Sterker nog, u heeft waarschijnlijk meer ambities dan er geld beschikbaar is. Zonder uw sponsors zou het voortbestaan van uw club wellicht in gevaar komen. Hoe prettig zou het zijn als u een nieuw sponsormiddel in handen heeft en dit uw club direct meer geld oplevert? Samen met CM-Support kan dit nu heel eenvoudig.

Wat doet CM-Support?

CM-Support bied kostenverlagende oplossingen voor bedrijven en organisaties. CM-Support kan besparingen realiseren in energie, brandstof, verzekeringen, lease, afval, telefonie-data en multifunctionals.
Wij doen dit door bijvoorbeeld:
- opnieuw te onderhandelen met uw leveranciers - Offertes op te vangen bij potentiële leveranciers - u mee te laten liften op volumekortingen via ons uitgebreide leveranciersnetwerk.

Wat is het voordeel voor u sponsoren?

Wij hebben inmiddels bij diverse bedrijven bewezen dat een besparing van wel 20% of meer op de kosten realistisch is. CM-Support regelt alles en altijd op No cure - No pay basis. Als onze vrijblijvende en objectieve scan geen voordeel gaat opleveren, dan vragen wij ook geen fee. Is dit wel het geval, dan hebben wij een inzichtelijke fee-structuur.
Deze fee is altijd een percentage van de kosten die wij voor een bedrijf besparen, dus u bent zeker geen extra kosten kwijt. Een win-win dus.

Wat is het voordeel voor u als sportvereniging?

Omdat de gerealiseerde besparing een direct voordeel is en er geen inkoopkosten tegenover staan , mag u als vereniging meeprofiteren in de fee van CM-Support en de netto gerealiseerde besparing van uw sponsor.

Een voorbeeld:
Stel dat er een netto besparing kan worden gerealiseerd van € 10.000 per jaar. Deze samenwerking duurt minimaal drie jaar en normaliter bedraagt de fee voor CM-Support 20% van deze jaarlijkse besparing. Hierdoor is het uiteindelijke nettovoordeel voor uw sponsor € 8.000 per jaar.
In het kader van dit project gelden er andere afspraken. In deze casus ontvangt uw sportvereniging € 5.000 door een gezamenlijke bijdrage van CM-Support en de bestaande sponsor en bespaart uw sponsor zelf nog altijd € 20.000

Sponsoren was nog nooit zo verantwoord.